Õpiobjekti tutvustus

Selle õpiobjekti väljatöötamist toetas Euroopa Liit

iDevice ikoon Sissejuhatus
Antud õpiobjekt on koostatud eelkõige müüjatele, aga sobiv kasutamiseks ka kokkadele ja kõikidele teistele huvilistele.

Õpiobjektis käsitletakse toiduks kasutatavaid kalu, alates ostmise hetkest kuni töötlemiseni välja. Käsitletavaid kalu on 37, kõiki nendest ei kohta me igapäevastelt kahjuks meie kaubanduses. Käsitlemata on jäetud suitsutamine, sest tegemist on kodudes harvem kasutatava võimalusega ning huviline saab vajadusel informatsiooni, näiteks raamatust Binder, Egon. Kuidas kalu suitsutada? 2008 Tormikiri Tallinn.

Kuna Internetis on teiste autorite töid, siis neid pole ümber kirjutatud, vaid neid leiab kasulike linkide alt.

Kui Sul on, ideid, täiendusi või vastuväiteid, anna sellest teada e-maili aadressil kajavalgast@hot.ee ja saad nii osaleda õpiobjekti täiendamisel.


Häid uusi teadmisi!
Lugupidamisega,
Kaja Ekštein

Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License