Materjali nimi
|
Autor
|
Kooli nimi
|
Materjali tüüp
|
Võtmesõnad
|
Toitlustusettevõtte seadmed - ettevalmistusseadmed |
Silvi Pihlakas
|
Võrumaa Kutsehariduskeskus |
ÕO
|
VKHK, ettevalmistusseadmed, seadmed, toitlustamine, CMSimple |
Eesti toitude ingliskeelne terminoloogia |
Kerli Hurt
|
Võrumaa Kutsehariduskeskus |
ÕO
|
eesti toidud, toitlustamine |
Restoranid |
Sirje Rekkor
|
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool |
ÕO
|
toitlustusettevõte, restoran, toitlustus, toitlustamine |
Kiirtoitlustusettevõtted |
Sirje Rekkor
|
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool |
ÕO
|
toitlustusettevõte, kiirtoitlustus, kiirtoitlustusettevõte, toitlustus, toitlustamine |
Kohvikud |
Sirje Rekkor
|
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool |
ÕO
|
toitlustusettevõte, kohvik, toitlustus, toitlustamine |
Eritoitumine laktoositalumatuse ja tsöliaakia puhul |
Dina Aarma
|
Tallinna Teeninduskool |
ÕO
|
kodumajandus, kokk, toitlustamine |
Portsjonroad väikeloomalihast |
Dina Aarma
|
Tallinna Teeninduskool |
ÕO
|
portsonroad, väikelooma, kokk, toitlustamine |
"Amuse de bouche"/komplimendid |
Eda Odar
|
Tallinna Teeninduskool |
ÕO
|
kokk, toitlustamine |
Eritoitumine. Taimetoitlus |
Dina Aarma
|
Tallinna Teeninduskool |
ÕO
|
kokk, toitlustamine |
Neli põhiteravilja ja tangained |
Tiina Sootalu
|
- |
ÕO
|
toitlustamine, teravili, tangained |
Venemaa toidukultuur |
Aili Tervonen
|
- |
ÕO
|
vene toit, toitlustamine |