Materjali nimi
|
Autor
|
Kooli nimi
|
Materjali tüüp
|
Võtmesõnad
|
Toitlustusalane vene keel |
Eve Võime
|
Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool |
ÕO
|
vene keel, toitlustus, restoran, kelner, teenindaja, kahekõne |
Kohvikud |
Sirje Rekkor
|
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool |
ÕO
|
toitlustusettevõte, kohvik, toitlustus, toitlustamine |
Turundussõnumite koostamine majutus- ja toitlustusettevõtetes |
Sirje Rekkor
|
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool |
ÕO
|
üldoskused, turundus, turundussõnumid, majutus, toitlustus, ettevõte |
Toitlustus- ja majutusalane soome keel |
Liia Hokkanen
|
Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool |
ÕO
|
soome keel, majutus, toitlustus |
Kiirtoitlustusettevõtted |
Sirje Rekkor
|
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool |
ÕO
|
toitlustusettevõte, kiirtoitlustus, kiirtoitlustusettevõte, toitlustus, toitlustamine |
Müügisoodustusmeetmed majutus- ja toitlustusettevõtetes |
Sirje Rekkor
|
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool |
ÕO
|
üldoskused, turundus, müük, müügisoodustusmeetmed, majutus, toitlustus, ettevõte |
Juurviljatsehhi töö organiseerimine |
Eda Odar
|
Tallinna Teeninduskool |
ÕO
|
toitlustus |
Toitlustuse alused |
Sirje Rekkor
|
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool |
eM
|
toitlustus, alused |
Toiduvalmistamine suurköögis |
Maire Merits
|
Tartu Kutsehariduskeskus |
eM
|
toiduvalmistamine, suurköök, kokk, toitlustusteenindus, toitlustus, toidukaubad, toitumine |
Prantsuse köök |
Kristi Stahl
|
Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool |
ÕO
|
rahvusköök, toitlustus |
Restoranid |
Sirje Rekkor
|
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool |
ÕO
|
toitlustusettevõte, restoran, toitlustus, toitlustamine |
Suurköögid |
Sirje Rekkor
|
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool |
ÕO
|
Eesti köök, köök, toitlustus, toitlustusettevõtete tüübid, toitlustusettevõte |
Töökorraldus suurköögis |
Maire Merits
|
Tartu Kutsehariduskeskus |
eM
|
töökorraldus, suurköök, kokk, toitlustusteenindus, toitlustus, seadmed, puhastustööd, kalkulatsioon, menüü |